Atzori Design levert in grote delen van Nederland de mooie stalen binnendeuren of taatsdeuren of andere glas-/stalen oplossingen. Atzori Design kan u meer stalen maatwerkoplossingen leveren. Denk hierbij aan:  taatsdeuren, strakke schuifdeuren met of zonder zijlichten, stalen balustrades of andere design interieuronderdelen. Al deze strakke, stalen materialen worden met vakkundige passie ontwikkeld en vervaardigd door Atzori Design uit Oosterwolde.

Kijk eens bij de projecten hieronder die wij zelf gerealiseerd hebben wij diverse klanten van ons. Natuurlijk kunt u ons ook volgens via Facebook. Hier houden wij wekelijks onze projecten bij.

Stalen deuren

Stalen schuifdeuren op authentieke rollers, inclusief zijlichten in woning.

De blinde muur tussen de woonkamer en keuken is uitgebroken, er is meer licht vanuit beide ruimtes gecreëerd. De ruimte is door Atzori Design ingemeten en aangekleed met retro schuifdeuren inclusief 2 zijlichten. De schuifdeuren zijn op authentieke rollers geplaatst op een geleidingsrail. Het totaal geeft een klassieke, stoere uitstraling in de woning.

 

Familie Selles:

Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe stalen schuifdeuren gemaakt door Atzori Design. Na een aantal gesprekken met Fabio t.a.v. de wensen en de mogelijkheden is hij aan de slag gegaan. Het eindresultaat is helemaal naar onze zin. Door de schuifdeuren tussen de keuken en de kamer (wat eerst een dichte muur was) is de woning veel ruimtelijker en lichter geworden.  

Goed contact en overleg en een fantastisch resultaat. Top gedaan! Corné en Marijke Selles

 

Bent u ook geinteresseerd naar eenzelfde oplossing voor uw huis of kantoor?
Neem contact op met Atzori Design Oosterwolde

Projectdetail feit Wij zijn bijzonder blij met onze nieuwe stalen schuifdeuren gemaakt door Atzori Design Projectdetail feit Goed contact en overleg en een fantastisch resultaat Projectdetail feit Top gedaan! Corné en Marijke Selles

Heeft u ook interesse?

Contact opnemen